Kabát Peti autójáért játszom

Kabát Péter autója, a játékszabályzatnak megfelelően kisorsolásra került 2018. 09.18-án 20 órakor közjegyző, a sorsolási bizottság tagjai előtt.  Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki játszott, és támogatta a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú  Egyesületet. A játék nyertese Kis Balázs lett. Az autó átadását a @kabatpeti22 instagram oldalon találjátok meg. A nyertesnek, értesítéstől számítva, 90 napja van átvenni az autót, erről részletesen beszámolunk, mind az egyesület, mint Kabát Péter közösségi oldalain.

A játékot lezártuk, kérjük ne utalj az autó miatt! A sorsolás 2018.09.18-án lesz  az V. kerület Madách tér 5 szám alatt 20 órakor.  Az autó nyertesét a megadott elérhetőségen értesítjük a sorsolást követően.

Szeretnéd megnyerni Kabát Péter több millió forintot érő Audi A5 típusú autóját?

Biztosak vagyunk benne, hogy igen, és abban is, hogy egy álmod válna valóra, ha pont a Tiéd lenne!

Mit kell tenned érte?

Mindössze 2.922 Ft befizetésével (amiért Kabát Peti könyvét is megkapod dedikálva) részt vehetsz "Kabát Peti autójáért játszom" elnevezésű játékban. A befizetett összeg a "Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület" adományként, az egyesület számlájára kerül. Az adományozók (befizetők) között kerül kisorsolásra Kabát Peti Audi A5 típusú gépjárműve. Minden befizetés jó helyre kerül, hisz ezzel támogatod az egyesületet. És a sorsolásban is részt veszel, amivel megnyerheted ezt a nagy értékű autót Kabát Petitől. És Kabát Péter könyvét is megkapod dedikálva.

Többször is befizetheted a 2.922 Ft-ot, amivel a játékban részt veszel?

Igen, bármennyiszer befizetheted ezt az összeget. A neved annyiszor fog szerepelni a sorsolásnál, ahányszor befizetted a 2.922 Ft-ot, és annyi könyvet is kapsz. (Például: 3 x 2.922 Ft-ot fizetsz be, akkor a sorsolásnál, 3 borítékban lesz a Te neved). Többszöri befizetéssel növeled az esélyed, hogy Te lehess az,  akit kisorsol Kabát Péter a játék végén, és akinek átadja az autót. 

Hogyan fizetheted be a 2.922 Ft-ot, mint adomány a játékban való részvételért?

  • Vagy a következő Paypal linken:  https://paypal.me/kabatpetiautoja
  • Vagy a "Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület" számlájára közvetlen befizetéssel, az OTP Banknál vezetett 11702074-21452141 bankszámlára, vagy ugyanerre a számlára való átutalással.
  • Vagy a "Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület" számlájára közvetlen befizetéssel, a Magnet Banknál vezetett 16200010-10081066 bankszámlára, vagy ugyanerre a számlára való átutalással.

Mit kell az átutalásnál, befizetésnél, Paypal fizetésnél a közleménybe írnod?

Bármelyik fizetési módot választod, ne feledkezz meg róla, hogy a közleménybe feltétlenül írd be a neved, címed, telefonszámod, vagy e-mail címed, ahol szeretnéd, hogy értesítsünk, ha Téged sorsolt ki Kabát Péter. Azt is megteheted, hogy annak a személynek az elérhetőségét adod meg a közleménybe, akinek szeretnéd megnyerni az autót, és akkor közvetlen Ő fog értesülni a nyereményről, ha a szerencse rá mosolyog.

Külföldről is utalhatok, játszhatok?

Igen, külföldről is játszhatsz. Az autó átvételét kell megoldanod Budapesten, ha te lennél a nyertes! A játékban való részvétel minimum befizethető összege: 2.922 Ft, ezt Paypal fizetéssel is választhatod, vagy nemzetközi utaláshoz adatok:

  • Számla tulajdonos: Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület             IBAN: HU13117020742145214100000000                                                                      SWIFT kód: OTPVHUHB   Bank neve: OTP BANK

Hogyan zajlik a sorsolás?

A sorsolást Kabát Péter, mint a  "Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület" nagykövete fogja elvégezni közjegyző, és sorsolási bizottság jelenlétében, a játék befejezését követő héten. (2018.09.18.) A befizetők közleménybe írt adatai, egy lezárt borítékba kerülnek, majd a sorsolásra használt kehelybe, és abból fog egy nyertest, és egy tartalék nyertest kihúzni Kabát Péter. 

Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy a játék "tisztaságát" ki felügyeli? 

A játék tisztességes kimenetelét a Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület elnöke, Nedeczky Lilla, az egyesület jogásza, valamint közjegyzője, és Kabát Péter felügyeli (sorsolási bizottság tagjai). A sorsolásról a közjegyző, a jogszabályoknak megfelelően jegyzőkönyvet készít, és azt ellenjegyzi, megőrzi. Mindannyiunk érdeke, hogy a játék során semmilyen csalás, visszaélés ne történjen! További részletes szabályzat lent olvasható.

2018.09.01-én a következő módosításokat hajtjuk végre a Szerencsejáték Felügyelettel egyeztetve, a játékkal kapcsolatosan: A játék meghosszabbítva: 2018.09.15-ig. A sorsolás tervezett időpontja. 2018.09.18. Az eddigi befizetőket a megadott elérhetőségen megkeressük, hogy Kabát Péter dedikált könyvét megkapják. Így, aki esetleg nem nyeri meg az autót, az is gazdagabb lesz a könyvel, és a Reményt a Gyermekeknek Egyesületet is támogatta, mert minden befolyt összeg hozzájuk kerül. A könyveket három féle módon juttatjuk el: 

- 2018.09.07-én az Újpest FC szervezésében a Futball Éjszakája nevezetű rendezvénysorozaton kiállításra kerül Kabát Péter autója a Megyeri úti Stadion előtt, és a könyveket is ott lehet átvenni a befizetőknek (névsor alapján) A rendezvény után a Szusza Ferenc Stadion recepcióján is át lehet venni a könyveket név alapján.

-postai úton is kérhetik a könyvet

-A 1036 Bp., Lajos utca 42 szám alatt lévő irodában is át lehet venni a könyvet (rugalmas, előre egyeztetett időpontban is van lehetőség, az érkezést ezt e-mail-ben kérjük jelezni) A 2018.09.18. 17 óráig tett nyilatkozatok alapján kerül összeállításra a sorsolási lista.


 

Még több kérdésed van a játékkal kapcsolatban?

Görgess lejjebb, vagy ha nem találtál választ a kérdésedre, itt is írhatsz nekünk! Pár órán belül válaszolunk!

Sok sikert mindenkinek a játékhoz, és ne feledd, lehet pont te leszel az, akihez begurul Kabát Peti az Audival, és akinek átadja  a kocsikulcsot!

Ezért is érdemes játszani, hisz 2.922 Ft-ért most,  több milliós autót nyerhetsz, és ne feledkezz meg arról sem, hogy ez Kabát Peti autója, és még a gyerekeket is támogatod a játékoddal és Kabát Péter dedikált könyvét is megkapod!

A játék kezdete: 2018.05.27. A játék várható befejezése: 2018.09.15. Sorsolás: 2018.09.18.

A játék "tisztaságáért" kiemelten figyelünk, bármilyen csalás, visszaélés esetén a játékból való kizárást eredményez. Részletes játékszabályzat, és adatkezeléssel kapcsolatos információk lent olvashatók.


Kabat Péter instagarm oldala: https://www.instagram.com/kabatpeti22/?hl=hu
"Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület oldal:
https://remenytagyermekeknek.hu/
https://www.instagram.com/hope_for_children_hungary/

Fotó: Réti Zsolt, az Újpest FC hivatalos fotósa /https://www.instagram.com/photoreti/

A játékkal kapcsolatos média megjelenések:

https://rtl.hu/rtlklub/reggeli/2018-05-29

https://www.hirstart.hu/hk/20180529_jatek_2922_forintert_megnyerheti_kabat_peter_audijat 

https://hirek.animare.hu/peldaerteku_amit_kabat_peter_csinal_foto__5705872.html 

https://sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,peldaerteku-amit-kabat-peter-csinal-foto,105273

AJÁNDÉKSORSOLÁS SZABÁLYZAT

Szervező: Kabát Péter Lebonyolító: "Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület" 

1. A nyereményjáték tárgya, helye és időtartama:

A Szervező a @Kabatpeti22/Instagarm oldalon, Kabát Péter/Facebook oldalon, www.kabatpeter.hu weboldalon illetve a lebonyolító
"Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület" médiumain meghirdetett játék 2018.05.27. napján kezdődő, a jelen szabályzatban meghatározott feltételek és szabályok szerinti módon játékot hirdet, mely keretén belül a játékban részt vevők közül 1 fő nyertest sorsol ki. A játékkal kapcsolatos teljes körű információk, a Szervező részéről megfogalmazott közlendők a www.kabatpeter.hu
weboldalon kerülnek közzétételre.

A játék időtartama:
2018.05.27-től kezdődően 2018.09.15. napig tart, ennek változtatását a Szervező fenntartja, előzetes tájékoztatás nélkül.

A nyeremény:

Audi A5 személygépjármű

A nyeremény tárgya használt személygépjármű, műszaki adatai a következők:

első nyilvántartásba vétel időpontja: 2007.11.08.

hengerűrtartalom: 2967 cm3

teljesítmény:176 KW

együttes tömeg: 1685 Kg

hajtóanyaga: diesel

műszaki érvényességi idő: 2019. július 24.

forgalmi értéke: 3.000.000. Ft

A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. A Szervező cserejárművet annak a nyeremény tárgyának bármely okból történő meghibásodása esetén nem köteles állítania a Nyertes számára. A jármű motorháztetején a Szervező logóival
felmatricázva kerül átadásra. A nyeremény tartalmazza a fent körülírt felszereltséggel és részletezett technikai specifikációval rendelkező gépjárművet. A Nyertest nem terheli általános forgalmi adó, regisztrációs díj és forgalomba helyezési díj megfizetésére vonatkozó kötelezettség. A Nyertest terheli az autóval kapcsolatos vagyonszerzési illeték, valamint a tulajdonjog átírásával kapcsolatosan felmerülő költségek megfizetése. A Nyertes saját költségén, önállóan köteles gondoskodni a jármű használatával kapcsolatos valamennyi általános kötelezettség teljesítéséről, önállóan köteles fedezni a jármű üzemeltetésének és karbantartásainak költségeit. A járművel kapcsolatos esetleges meghibásodásból eredő, Nyertest terhelő károkért a Szervező kizárja a felelősségét.

A nyeremény tárgyára vonatkozó tulajdonjog átruházása a nyeremény Nyertes részéről történő átvételekor  történik meg, mely időpontban a nyeremény tárgyára vonatkozó kárveszély is Nyertesre száll át.

2. Részvételi feltételek, kizárás

A nyereményjátékban csak valós és saját adataikat megadó, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező 18 éven felüli, cselekvőképes személyek vehetnek részt.

A játékban való részvétel feltétele: a lebonyolító részéről megadott bankszámlára befizetett, átutalt, illetve a Szervező által megadott Paypal fizetési rendszeren keresztül megfizetett: 2.922 Ft összeggel lehet részt venni, amiért megkapja Kabát Péter dedikált könyvét is. Egy befizetés, egy virtuális bont jelent, amivel a játékban részt lehet venni. Egy játékos több ilyen virtuális bont is vásárolhat 2.922 Ft-ért, növelve ezzel esélyét a nyerésre. A befizetés alkalmával a közlemény rovatba a játékban részt venni kívánó személy pontos nevét, és címét szükséges feltüntetni. A sorsoláskor ezen megadott adatok alapján történik a sorsolás, illetve a Nyertes kihirdetése, közjegyző
jelenlétében.

Bármely csalárd magatartás a nyereményjátékból történő azonnali kizárást von maga után. A nyereményjátékban
való részvétel e szabályzat visszavonhatatlan, maradéktalan és feltétlen elfogadásának minősül. A játékszabályzat módosítására a Szervező fenn tartja a jogot, előzetes tájékoztatás nélkül.

Az ajándéksorsolásban nem vehetnek részt a Szervező 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

3. A sorsolás időpontja, helye és menete:

A sorsolásra 2018.09.18-án kerül sor, a meghirdetett helyszínen. A játék hosszabbítására a Szervező fenntartja a jogot. Így a játék pontos zárásának időpontját, a játékot meghirdetett fórumokon kerül kiírásra, akárcsak a sorsolás pontos időpontja és
helye. A sorsolásra közjegyző jelenlétében kerül sor.

A sorsolásban minden, jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelő játékos részt vesz. A sorsolásban valórészvételnek nem feltétele a sorsolás helyszínén történő megjelenés.

Abban az esetben ha a nyertes pályázata érvénytelen 1 fő tartaléknyertes kerül kisorsolásra.

Nyeremény átvételére a nyertesnek a sorsolás napját követő 90 nap áll rendelkezésére.

4. A nyeremény átvétele

A Szervező a Nyertes értesítését a játékos által megadott elérhetőségeken keresztül kísérli meg. A nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átvétele megtörténjen. A nyeremény átvétele - tekintettel annak tárgyára - csak és kizárólag személyesen vehető át, a Szervező részéről a nyertességről szóló értesítésben jelölt helyszínen.

5. A díjak utáni adózás

A nyereményt a Szervező biztosítja közvetlenül a Nyertesnek. A juttatással kapcsolatos közterheket a juttatás időpontjában hatályos Szja. és járuléktörvények, egyéb hatályos jogszabályok alapján a Szervező közvetlenül fizeti meg.

6. Adatkezelés

A jelen fejezetben az alábbi fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

Adatkezelő: a Szervező Érintett: Az a személy, aki részt vesz a Szervező által meghirdetett ajándéksorsolásban. Hozzájáruló nyilatkozat: a személyes adatot szolgáltató Érintett külön írásbeli engedély nélkül, az adatai megadásával kifejezett hozzájárulását adja az adatkezeléshez.

A jelen fejezetben használt további fogalmak az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) fogalomrendszerével egyeznek meg.

Adatkezelő az Érintettel kapcsolatos személyes adatokat a jelen fejezet szerint, az Infotv. előírásainak megfelelően kezeli.

A hozzájáruló nyilatkozat megadásával Érintett kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes
adatait Adatkezelő a jelen adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az adatkezelés célja: A nyereményjáték kapcsán kapcsolattartás az érintettel, az érintettek részére a nyereményjáték Szervezőjének közléseit tartalmazó üzenetek küldése. Az adatkezelés céljának megfelelően az Érintett adatszolgáltatása önkéntes.

Az adatkezelés jogalapja: az Érintett hozzájárulása (Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pont).

Adatkezeléssel érintett adatok köre: az Érintett által megadott személyes adatok (vezetéknév, keresztnév, lakcím, e-mail cím, telefonszám). Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem
rendelkezik, vagy ahhoz az Érintett hozzájárul.

Az adatkezelés kezdő időpontja az Érintett által a hozzájáruló nyilatkozat megadásának időpontja, időtartama pedig a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, valamint, ha azt az Érintett kéri, a személyes adatok automatikusan törlésre kerülnek. Az Érintett jogosult tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, valamint jogosult kérni személyes adatainak helyesbítését, továbbá törlését. Érintett e jogait ingyenesen, az reklamstudio2008@gmail.com e-mail címre küldött nyilatkozattal gyakorolhatja. Tájékoztatás kérése esetén Adatkezelő a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 25 napon belül írásban válaszol. E tekintetben írásbeli közlésnek minősül az Érintett e-mail címére küldött válasz. Az Érintettnek jogában áll bírósághoz fordulni a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén. Az adatkezelést az Adatkezelő a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelenti.

7. Felelősség kizárása

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevők által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal összefüggésben keletkező következményekért.

A szabályzatot a Szervező, illetve Lebonyolító is fenntartja  a jogot az előzetes tájékoztatás nélküli módosításra.